Tadaaz innoveert met foliedruk kaarten

Ga voor luxe met een afwerking in foliedruk
Webshop Tadaaz biedt tal van luxueuze kaarten aan met een hoogwaardige afwerking in foliedruk. Met kennis en ervaring worden de kaarten op artisanale manier afgewerkt. Bij dit drukproces wordt gebruik gemaakt van een cliché om een glanzende folie op de kaarten aan te brengen. Het resultaat is een echte eyecatcher!

Of het nu gaat om een huwelijksuitnodiging, geboortekaartje of communie bedankje: een afwerking met folie geeft elke kaart net dat tikkeltje extra. Een paar leuke accentjes in goudfolie zorgen meteen voor wat sparkles en glamour. Zilverfolie geeft dan weer een verfijnde en klassevolle uitstraling. Ook een retro of vintage look is mogelijk, koperfolie is hiervoor uitermate geschikt.

Zelf een kaart met foliedruk maken op Tadaaz

Als u op zoek bent naar een kaart met foliedruk, heeft Tadaaz een ruim en gevarieerd aanbod aan ontwerpen. Elke kaart kan gepersonaliseerd worden in de gebruiksvriendelijke editor. Binnen het ontwerp kunnen kleuren, lettertypes, foto’s etc. eenvoudig aangepast worden. Eens het ontwerp klaar is, kunnen de kaartjes online besteld worden en worden deze enkele dagen later reeds geleverd.

Bovendien werkt Tadaaz ook heel wat bijpassende producten met folie af: doopsuiker, bedankjes, tafeldecoratie en zoveel meer. De website en blog bieden heel wat tips en inspiratie om van alle drukwerk en decoraties een prachtig geheel te maken.

Kondig de geboorte aan met een unieke foliekaart

Het is nu ook mogelijk om op Tadaaz een geboortekaartje te laten afwerken met de naam van het kindje in foliedruk. Zo wordt de geboorte op een unieke manier aangekondigd aan vrienden en familie! Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar, elk met hun eigen stijl. Voor dit 100% persoonlijke kaartje wordt een unieke ‘stempel’ of cliché gemaakt, die enkel voor dit kaartje gebruikt wordt.  Om de persoonlijke service compleet te maken, wordt dit cliché ook meegeleverd met de kaartjes!

Perfecte service en topkwaliteit

Voor wie zelf niet thuis is in de grafische sector biedt Tadaaz de nodige hulpmiddelen en service aan. Via de editor kunnen de ontwerpen in een handomdraai aangepast worden en dit zonder enige kennis van grafische programma’s. Bovendien kan steeds beroep gedaan worden op de klantendienst voor vragen over de producten of de editor.

Eens de bestelling geplaatst is, worden de kaarten met de grootste zorg geproduceerd. Voor de afwerking met foliedruk staat een uitgebreid machinepark ter beschikking en meer dan 50 jaar ervaring. Dankzij een uitgebreide vakkennis en oog voor detail is een topkwaliteit gegarandeerd!

"Tadaaz innoveert met foliedruk kaarten" heeft een score van 4.4/5 gebasseerd op 92 stemmen.